Βρισκόμαστε κοντά σας από το 1985 με συνέπεια, αξιοπιστία και πρωτοπόρες λύσεις!

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +3026650 24924

Άρθρα

Με κύριο γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, η ΘΕΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ αναλαμβάνει και παρέχει ολοκληρωμένα έργα και συντήρηση στους τομείς: Θέρμανση, Κλιματισμός, Ηλιακή ενέργεια, Φωτοβολταικά συστήματα, Πισίνα, Επεξεργασία νερού, Αντλίες, Υδρευση, Αποχέτευση.

Βρισκόμαστε στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, επι της εθνικης οδου, σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, κοντά στην πόλη της Ηγουμενίτσας και αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εμπορία, κατασκευή.

Πρωτοστατούμε στο χώρο από το 1985 εφαρμόζοντας προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, σύγχρονη οργάνωση και σχέση εμπιστοσύνης με τον άνθρωπο.

Τεχνογνωσία και Εξειδίκευση

Πρωτοστατούμε από το 1985 εφαρμόζοντας

  • Προηγμένη τεχνολογία.
  • Σύγχρονη οργάνωση.
  • Σχέση εμπιστοσύνης με τον άνθρωπο.

 

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Οι προτάσεις μας αφορούν ολοκληρωμένο έργο η προϊόντα σε όλους τους τομείς θέρμανσης, ηλιακής ενέργειας, κλιματισμό, πισίνες, επεξεργασία νερού, αντλίες, ύδρευση, αποχέτευση κ.α.

Ποιότητα & Οικονομία

Αυτό αποτελεί βασικό συστατικό της φιλοσοφίας μας, η υλοποίηση του οποίου περνά μέσα από ένα ιδανικό κλίμα που δημιουργούμε. Κλίμα εμπιστοσύνης με τους πελάτες, κλίμα δημιουργίας με τους συνεργάτες, κλίμα φιλίας με τους προμηθευτές, κλίμα άνεσης στο χώρο, κλίμα που αξίζει να ζεις.

Επικοινωνία

ΘΕΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Ηλεκτρομηχανολογικά προϊόντα & έργα
3ο χλμ. Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων, Μαυρούδι
Τηλ.:+30 26650 24924 & 26650 24845
Fax: +30 26650 41719
E-mail: info@thermotehniki.com

Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον

Αναζήτηση