Βρισκόμαστε κοντά σας από το 1985 με συνέπεια, αξιοπιστία και πρωτοπόρες λύσεις!

 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • +3026650 24924

Οικιακές εφαρμογές

Για την εγκατασταση κλιματισμού σε μια κατοικία προσφέρουμε πολλές επιλογές, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα σχεδίασης ενός συστήματος αποδοτικού, καλαίσθητου και οικονομικού στην κατανάλωση. 


 • Μονάδες τοίχου.

   
       
  Εσωτερικές μονάδες καλαίσθητες, χαμηλής στάθμης θορύβου.


Υπάρχουν σε αυτόνομες μονάδες split (εσωτερική-εξωτερική) η συστήματα MOULTI, μια (1) εξωτερική μονάδα και σύνδεση έως πέντε (5) εσωτερικές.

Το σύστημα είναι inverter ενεργειακής κλάσης Α – Α++, οι εσωτερικές μονάδες λειτουργούν αυτόνομα όσο αφορά τη ρύθμιση της θερμοκρασίας αλλά και το on-off.

 

 • Μονάδες δαπέδου.

     

  Εσωτερικές μονάδες δαπέδου βρίσκουν εφαρμογή όταν μας ενδιαφέρει περισσότερο η θέρμανση αλλά και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για μονάδες τοίχου.


Υπάρχουν σε αυτόνομες μονάδες split (εσωτερική-εξωτερική) η συστήματα MOULTI, μια (1) εξωτερική μονάδα και σύνδεση έως πέντε (5) εσωτερικές.

Το σύστημα είναι inverter ενεργειακής κλάσης Α – Α++, και οι εσωτερικές μονάδες λειτουργούν αυτόνομα όσο αφορά τη ρύθμιση της θερμοκρασίας αλλά και το on-off.

 

 • Μονάδες νερού (fan-coil) δαπέδου & οροφής.

       
           
       
           

  Λειτουργούν με ζεστό ή κρύο νερό για θέρμανση ή ψύξη, κάθε fan-coil λειτουργεί αυτόνομα. Προσφέρονται σε πολλούς τύπους (δαπέδου, οροφής εμφανής, κρυφής οροφής, τοίχου) σε πολλές διαστάσεις και χρωματισμούς.

   

 • Μονάδες αεραγωγών (κρυφά-χωνευτά).

       
           
       
           

  Πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα αφού ορατές είναι μόνο οι σχάρες εισροής και εκροής. 
  Αθόρυβη λειτουργία, δυνατότητα σύνδεσης με αεραγωγούς για απομακρυσμένα στόμια. Ο έλεγχος γίνεται με ενσύρματο η ασύρματο χειριστήριο.

 

 • Μίνι VRV

       
           
       
           

  Εξαιρετική λύση για οικιακές και μικρές επαγγελματικές εφαρμογές. Πολλές επιλογές εσωτερικών μονάδων (τοίχου, δαπέδου, κασέτες, κρυφή μονάδα οροφής) για σύνδεση έως και εννέα (9) μονάδες οι οποίες λειτουργούν και ελέγχονται αυτόνομα. Ενεργειακά αποδοτικό σύστημα υψηλής τεχνολογίας για να μειώνει τους λογαριασμούς ρεύματος και το CO2.

Τεχνογνωσία και Εξειδίκευση

Πρωτοστατούμε από το 1985 εφαρμόζοντας

 • Προηγμένη τεχνολογία.
 • Σύγχρονη οργάνωση.
 • Σχέση εμπιστοσύνης με τον άνθρωπο.

 

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Οι προτάσεις μας αφορούν ολοκληρωμένο έργο η προϊόντα σε όλους τους τομείς θέρμανσης, ηλιακής ενέργειας, κλιματισμό, πισίνες, επεξεργασία νερού, αντλίες, ύδρευση, αποχέτευση κ.α.

Ποιότητα & Οικονομία

Αυτό αποτελεί βασικό συστατικό της φιλοσοφίας μας, η υλοποίηση του οποίου περνά μέσα από ένα ιδανικό κλίμα που δημιουργούμε. Κλίμα εμπιστοσύνης με τους πελάτες, κλίμα δημιουργίας με τους συνεργάτες, κλίμα φιλίας με τους προμηθευτές, κλίμα άνεσης στο χώρο, κλίμα που αξίζει να ζεις.

Επικοινωνία

ΘΕΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Ηλεκτρομηχανολογικά προϊόντα & έργα
3ο χλμ. Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων, Μαυρούδι
Τηλ.:+30 26650 24924 & 26650 24845
Fax: +30 26650 41719
E-mail: info@thermotehniki.com

Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον

Αναζήτηση