Βρισκόμαστε κοντά σας από το 1985 με συνέπεια, αξιοπιστία και πρωτοπόρες λύσεις!

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +3026650 24924

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία ΘΕΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. άρχισε τις δραστηριότητες της το 1985 με την επωνυμία ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗ Ο.Ε. και ιδρυτικά μέλη τους Ηλεκτρολόγους Μηχανολόγους Μηχανικούς Ντόκο Ευάγγελο και Γεωργολάμπρο Ιωάννη.

Στο ξεκίνημα της είχε ως αντικείμενο την Μελέτη, Εμπορία, Εγκατάσταση Ηλιακών Συστημάτων και Κεντρικής Θέρμανσης, σταδιακα διευρύνεται και συμπληρώνεται με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν Κλιματισμο - Πισινες - Επεξεργασια νερου - Ζεστό νερό χρήσης - Ύδρευση - Αποχέτευση - Αντλίες - Πυρόσβεση -Υγραέριο.

Το έτος 1999 εξελίχθηκε σε Ανώνυμη Εμπορική -Τεχνική Εταιρία με την επωνυμία ΓΕΩΡΓΟΛΑΜΠΡΟΣ-ΝΤΟΚΟΣ Α.Ε.Τ.Ε. και διακριτικό τίτλο ΘΕΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Η έδρα της εταιρίας απ το 2006 βρίσκεται στο 3ο χμ. Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων στο Μαυρούδι σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων με χώρους Έκθεσης, γραφείων, αποθηκών 800 m2  και παρκινγκ.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στην εταιρία μας πιστεύουμε ότι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε!

Πιστεύουμε επίσης ότι κάθε κατασκευή (κατοικία-επαγγελματικός χώρος κ.λ.π.) για τον ιδιοκτήτη του αλλα και για εμάς είναι μοναδική και σαν τέτοια την εξετάζουμε γι΄ αυτό η επιλογή των συνεργατών – τεχνικών ήταν πάντα στο υψηλότερο επίπεδο γνώσης αλλα και διάθεσης για την καλύτερη δυνατή  εφαρμογή των προϊόντων τα οποία φροντίζουμε να είναι σωστά διαστασιολογημενα, πιστοποιημένα, εγγυημένα και βέβαια να υπάρχει η σωστή σχέση ποιότητας και τιμής.

Στόχος λοιπόν της εταιρίας απ' το ξεκίνημα της ήταν η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας γι αυτό και μας εμπιστεύονται πρώτα οι πελάτες μας αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα προμηθευτών του χώρου όπως: BUDERUS, BOSCH, MAN, SIEMENS, COMAP,  ROTH,  TALLOS, WILO, REFLEX,  VOGEL NOOT, SAMMLER, MALTEZOS, ELCO, DAIKIN, FUJITSU, ASTRAL κ.λ.π.

Η παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο (νέες τεχνολογίες, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ.λ.π.) είναι συνεχής  γι' αυτό και τα στελέχη της εταιρίας ενημερώνονται συμμετέχοντας σε σεμινάρια και ενημερωτικά ταξίδια με επισκέψεις σε εκθέσεις και εταιρίες προμηθευτών στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Η οργάνωση και η διάθεση της εταιρίας εγγυάται την εξυπηρέτηση του πελάτη – συνεργάτη αφού υπάρχει πλήρως μηχανογραφημένη αποθήκη, παρακαταθήκη υλικών, μεταφορικά μέσα, άνετοι χώροι, τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Τεχνογνωσία και Εξειδίκευση

Πρωτοστατούμε από το 1985 εφαρμόζοντας

  • Προηγμένη τεχνολογία.
  • Σύγχρονη οργάνωση.
  • Σχέση εμπιστοσύνης με τον άνθρωπο.

 

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Οι προτάσεις μας αφορούν ολοκληρωμένο έργο η προϊόντα σε όλους τους τομείς θέρμανσης, ηλιακής ενέργειας, κλιματισμό, πισίνες, επεξεργασία νερού, αντλίες, ύδρευση, αποχέτευση κ.α.

Ποιότητα & Οικονομία

Αυτό αποτελεί βασικό συστατικό της φιλοσοφίας μας, η υλοποίηση του οποίου περνά μέσα από ένα ιδανικό κλίμα που δημιουργούμε. Κλίμα εμπιστοσύνης με τους πελάτες, κλίμα δημιουργίας με τους συνεργάτες, κλίμα φιλίας με τους προμηθευτές, κλίμα άνεσης στο χώρο, κλίμα που αξίζει να ζεις.

Επικοινωνία

ΘΕΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Ηλεκτρομηχανολογικά προϊόντα & έργα
3ο χλμ. Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων, Μαυρούδι
Τηλ.:+30 26650 24924 & 26650 24845
Fax: +30 26650 41719
E-mail: info@thermotehniki.com

Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον

Αναζήτηση